Great Naval Battles - North Atlantic 1939-194
Great Naval Battles - North Atlantic 1939-194 - náhled

Ohromné námořní bitvy Severního Atlantiku (GNB-NA) je stanovený během druhé světové války a pokrývá konvojové závazky mezi povrchovými lo

...

Pawn, The Recenze

Recenze | Screeny


Vy nejste vzbuzení uprostřed nikde v zemi Kernovia, s cizí manžetou (nemůže odstranit) na vaší ruce. Vy jste jen A pěšák zde a přeje si aby měl nezávislý život. Aby mohl odejít, vy potřebujete aby skončili jeden z lepších textových založených dobrodružství já jsem vůbec kdy hrál.

Tam jsou docela nějaký věci, které vtlačil mě když jsem poprvé hrál tuto hru. Hra (třebaže textový založený) má nějakou hezkou dívající se grafiku, třebaže rozlišení je docela cizí 640x350). Já jsem také byl překvapený aby viděl , že obraz pokrývá text, tak vy potřebujete aby přetáčeli směrem nahoru to, číst všechno. Vy můžete dokonce dostat nějaké rady v hře (kterou já jsem byl našel opravdu uspořádanou myšlenku). Ale tam jsou dvě věci vtlačil mě většina.

První je technické přírody. Parser poznává komplexní příkazy a já neznamená jen sada příkazů mohl bys dát zároveň (jako:dostat klíč a odemknout dveře s klíčem a otevřít dveře a padací klíč ' ), ne vy můžete říct něco jako:snížit všechno ale ten a onen ' , tak nemusí snížit každou jednotlivou položku inventáře odděleně (vy děláte dokonce ne- vědět co vy máte v inventáři). To bylo moc působivé.

Druhý byla představa dobrodruha, cestuje zemi Kernovia zároveň vy jste. Toto znamená, že vy máte nějakou konkurenci a jestliže další hoch dostává někam předtím než vy, on může vzít položky vy byste potřebovali aby sbírali tam. Naštěstí tam je způsob jak zbavit se toho hoch, ale toto bylo jediná textová založená počítačová hra kde já vidělo tento význačný rys.

Kromě působivého parseru, a několik nová myšlenka podporovaný grafikou, hra také má dobrou linku spiknutí, kde vy se setkáte s nějakými zajímavými znaky na cestě. Není divu tato hra stala se okamžitým hitem kdy to první vyšlo. To byla jen otázka času, předtím, než oni udělali pokračování k tomu (a oni mimo kurz dělal).

Tak jestli vy jste v náladě cestování do magický vzdálený zemi a stát se částí interaktivního příběhu fikce, já silně navrhuji pěšáka vám.To je absolutní ' musí mít ' pro všechny textové založené dobrodružné fanoušky venku.


Rok vydaní: 1986

Vydali: Rainbird Software

Obrazek:








nejde_stahnout Nejde stáhnout?  nejde_stahnout Nejde vám spustit hra?


Přidal Angelo