Scrabble - Deluxe Edition
Scrabble - Deluxe Edition - náhled

Čmáranice je jeden z těch stolních her které mají několik desetiletí dlouhé tradice být hrané. To je podle mého mínění také jeden z příkl

...

Nebulus (aka Tower Toppler) Recenze

Recenze | Screeny


Nebulus byl jeden z mých oblíbených her na mém dobrém starém starším kapitánovi 64 a pro toto PC-VERSION nemohu říct cokoli o hlavních deficitech (s výjimkou grafiky).

Vy jste malý zelený pig - like cizinec a vstoupili vašeho Mka.7 ponorka aby zničila sedm věží. Aby to mohlo být uděláno vy potřebujete šplhání do vrcholu každý a to ukazuje se být moc pilněji než ty zní.

První nepřítel je čas. Jakmile vy jste udělali vaši cestu do téměř vrcholu věže, kterou to vybíhá a vy potřebujete aby spustili znovu na samém začátku. Za druhé, nepřítel je zelený věci, které zdá se čas od času jen aby odhodit vy vaše běžné polohu jeden nebo dva příběhy dolů. Zbývající nepřátelé jsou jen výzdoba. Běžte pod zlou bulvou, střílet na koule aby zastavily nebo zničit je a vyhnout se uvolněným cihlám. Vy užíváte výtahy a dveře aby našly vaši cestu nahoru a zde to mají - téměř dělaná - třesk - zelená točící se věc udeřila vás a jste zvrhli se vy k začátku ... grmpf. Já opravdu musím říct, že to může dělat vás docela rozhněvaný (zvlášť když vy píšete recenzi a jsou v potřebě aby vzala nějaké dobré obrazovky).

Ovládací prvky jsou velmi dobré kdy vy užíváte ovládací páku.Jestli vy ne-, vy možná chcete mapovat vaši klávesnici s DOSBOX aby mohla hrát tuto hru s veselou zábavou nebo možná, že vy máte rád hraní s ' o' pro levý, p' pro právo, ' q' pro nahoru a ' ' pro dolů s prostorem překážkou k skočit a střílet. Nicméně já silně doporučuji ovládací páku.

Zvuky jsou popsané takto: žádná hudba. Nějaké moc unspecial zvukové efekty, který udělají jejich práci ale nic za.

Je tam, aby více slova jiného než:jděte dále a zkusit to!' ?


Rok vydaní: 1988

Vydali: Hewson Consultants Ltd.

Obrazek:








nejde_stahnout Nejde stáhnout?  nejde_stahnout Nejde vám spustit hra?


Přidal Angelo