Jonny Quest - Curse of the Mayan Warriors
Jonny Quest - Curse of the Mayan Warriors - náhled

Zpět v středních šedesáti kresba oprávněné Jonny hledání se objevilo na TV. To byla přehlídka značně před jeho časem. To mělo mnoho ohrom

...

Monster Truck Madness Recenze

Recenze | Screeny


Obrovské náklaďáky jsou masivní, 10-metrická-tunová vozidla s obrovskými koly, výšky které dovolí jim věž přes další vozidla, působivá maximální rychlosti (daná jejich velikost), a tendence aby havarovala okázale. V terminálové realitě, Inc obrovském šílenství náklaďáku, vy dostanete se do řídit jednoho z těchto děsivých závodění strojů proti počítači nebo až do osmi jiných lidí přes LAN nebo Internet!

Předtím než vy začnete závod, můžete si vybrat vaši úroveň potíže, váš obrovský náklaďák ( náklaďáky se liší jen vizuálně, bohužel), závod typ, a dráha, kterou vy chcete závodit na; určete kolik oponentů vy budete závodit s; a štípnou specifikace vašeho náklaďáku. Všechno toto je udělaný přes série intuitivních a snadno použitelných menu.

Tam jsou čtyři jiné druhy ras k dispozici pro vás v obrovském šílenství náklaďáku: Obejděte, rally, vlečení, a turnaj. Obvod je tradiční on - a terénní spěchá do dokončit všechny kola, která jsou dokončená procházející vším dráhových kontrolních stanovišť, před vašimi oponenty dělají. Rally je identický s módem obvodu, kromě toho, že tam je jen jeden klín, dráha není zkonstruovaný v oku, a tam je větší důraz na a odměna pro výběr aby odešel zřejmý průběh aby mohl dosáhnout kontrolních stanovišť. Toto poslední bod je proč já miluji rally tolik! Vlečení je jako tradiční akcelerační závod: vy manévrujete vaše vozidlo k startovací čáře - bez jdoucí přes to - čeká pro začínání světlo aby zazelenalo se, pak podlaha akcelerátor a tlouct vašeho oponenta k cílové čáře. Upřímně, pokud vy nebudete vychutnávat spuštění vaší obrovské náklaďáku dolů kratičké dráhy, to je co já uvážím nejhorší druh závodu. Posléze, turnaj silážuje vy proti vícenásobným AI oponentům v sérii závodu druhů, s body odměněnými založený na pozici na koncích závodů, a s vítězem být tím, kdo má většina bodů. Toto poslední mód opravdu nezdá se hodí se, protože tam není nic co být získaný dokončením závodu, a nemůžeš bojovat proti další lidé.

Před závodem začíná, vy můžete štípnout specifikace vašeho vozidla ve třech jiných oblastech: unavit typ, zastavení, a rozdělovací převodovka. Tyto ovládají vaše obrovské vlečení náklaďáku, stability, a rychlostní-- procentu zrychlení, v tomto pořadí. Například, deep - cut pneumatiky dovolí náklaďák udržovat vlečení na dokonce nejtvrdším terénu, ale jeho hluboké rýhy způsobí pneumatiku aby ztratila vlečení na víc pevném terénu, jako je štěrkované silnice a beton. Třebaže standardní nastavení jsou dobrá pro většinu drah, jestli chcete vyhrát proti AI na vysokých úrovních potíže nebo proti zkušeným lidem, vy potřebujete aby učili se / dozvěděli se jak nastavit vaši vozidlovou konfiguraci pro dané dráhové podmínky. Vděčně, volby jsou snadné uchopit a omezily jediný k jejich většině základních druhů.

Za pravidly závodu druhů, hra sám je moc arkáda- podobná. Fyzika není komplex, tak vy nebude musíte si děláte starosti s vašimi náklaďákem- ovo zámky kola s vaší oponenty' - nebo hojnou scenérií. Místo toho, kdy oni nejsou překračující skoky s neuvěřitelnou slušností, demolicí ihnednebo jako zázrakem řízením na vodě bez ponořování, náklaďáky klouzají skrz rohy ve velké rychlosti, položí se na bok mimo terén, a dostávání s tím spojený inspectacular havárie! Vděčně, tyto tři věci mohou a stát se nezávisle na navzájem, tak nemusíte řídit vaše vozidlo jako to je sklenice mobilní dům (nebo něco podobného). Hodně scenérie snadno dá přednost děsivé síle obrovských náklaďáků, často způsobení drah aby staly se zaneřáděný padanými znaky, rozptýlené bezpečnostní čípky sítnice, a helikoptéry jako zázrakem plavení na vodě. Také, jestli vy daříte se švihnout vaše vozidlo, hra bude typicky pravý váš náklaďák a překazit vy na dráze abys mohl pokračovat. Pro ty situace ve kterém hra odmítá právu vašemu náklaďáku, vy můžete volat helikoptéru (nebo, v závislosti na dráze, mechanický dinosaurus!) zvednout vás na líc.

Herní grafika jsou, pro jeho čas, poněkud dobrý. Na maximálních nastaveních, struktury jsou kučeravé a ostrý, třebaže žádný efekty částečky která nejsou kouřové efekty jsou prostě barevný pixel. Ironicky, ačkoli, hra ve skutečnosti vypadá nejlépe při použití zabudovaného softwarového omítnutí namísto hardwarového zrychlení. Asi 3D objekty, jako jsou pódia, trpět perspektivou deplanací.

Herní AI nedává výzvu na vážné řidiče, ale pro všechny další to dá vám dobrou výzvu - zvláště pod profesionální úrovní potíže. Oni budou řezat zatáčky, vzít zkratky, a jinak optimalizovaly jejich vozidla pro danou dráhu. Nicméně, na rally sleduje, jestli vy jste ochotní jít vážně off - road, vy můžete snadno tlouct vaše oponenty jak oni budou většinou přilepit do cest.

Kromě mít přitažlivou (ačkoli nekvalitní) hudbu, hra může také hrát hudbu (zvukový) CDS.Také poznámky je slušný in - game barevný výklad daný chlapíkem pojmenovaným ' Army - ův Armstrong. Zatímco jeho komentáře docela se hodí k různým závodění situacím a jsou ne-vtíravý, některý z jeho výkladu nedává smysl; to netýká se akce přímo před vámi a vy nejste řečení kdo je zapojený (i.e. Armstrong komentáře k náklaďáku který je za vámi a není pojmenovaný, třískot do linie scenérie).

Kromě nemístného akceleračního závodu a módu turnaje, já bych, celkově, dát obrovské šílenství náklaďáku 5 z 5 bodů pro jeho bláznivé a legrační závody a jednoduchý - ale efektivní - vozidlová úprava. Tak na co čekáte?!Stáhněte tuto hru nyní a zažijte jeho jedinečnou značku dolů ' n špinavého závodění pro sebe!Jestli vy používáte Windows XP a nižší, vy můžete jednoduše vytáhnout - ův obrovské šílenství náklaďáku - ův složky zevnitř SEZIPOVANÉHO SOUBORU pro tuto hru, otevřít řekla složka, a spustí MONSTER.EXE. Jestli vy používáte Windows Vistu a vyšší, následovat kroky již navrhnutý, ale umístí složku v kořenném adresáři pevného disku vy přejete si použít i.e. C:/) aby mohl vyhnout se problémům s uživatelským spojovacím účtem (UAC).

Toto hra byla plně testovaná pod Windows XP, Windows 95, Windows 98, a 64 - bitová verze Windows 7. Třebaže kompatibilita Windows Visty je, podle mých zkušeností, vždy samé kdyby, to by mělo stále pracovat pod oběma 32 a 64 - bitové verze Visty. Také, tato hra by měla pracovat jen pokutu pod 32 - bitovými verzemi Windows 7.

Jestli vy rozhodnete se běžet tuto hru pod Windows Vistou nebo vyšší, zjistíte, že software převod mód dá vám nějaké bizarní barvy - příznačný pro nesprávné barevné patro. Bohužel, obvyklá dávka ručně zesílení jistého DirectDraw kompatibilního vstupu v registru Windows (nebo downloading programu aby automatizoval proces) bude nepracovat zde, tak budete muset užívat nižší hardwarový mód zrychlení místo toho.

Obrovské šílenství náklaďáku má integrovaný - a vskutku užitečný - soubor nápovědy Windows. Toto formát již není užívaný na Windows Vistě a vyšší, tak vy budete potřebovat aby šli do http://podpora.microsoft.com/kb/917607 stáhnout program potřebovalo, aby provozoval herní soubor nápovědy.


Rok vydaní: 1996

Vydali: Terminal Reality, Inc.

Obrazek:








nejde_stahnout Nejde stáhnout?  nejde_stahnout Nejde vám spustit hra?


Přidal Angelo