Need for Speed, The
Need for Speed, The - náhled

Čas od času, nová hra zdá se to sady nové standardy v jeho žánru. Toto hra jistě nepotřebuje hodně úvodu: Potřeba rychlosti, startér séri

...

World Class Soccer Recenze

Recenze | Screeny


Vzpomínáte si na obry fotbalu? Vzpomínáte si na legendy jako Diego Armando Maradona? Dodávka Basten ne - neudělal to skrz osm finálí jak selektor pro Neitherlands v letošním roce, ale můžeš vést ho skórovat vítězné cíle zpět v roce 1990? A nikdy menší to byl poslední světový pohár se sjednoceným Jugoslávcem týmem s hráči jako Šuker (kdo většina dal góly v roce 1998 světový pohár ve Francii) a Prosineďż˝?ki (kdo je jediný hráč který hrál a zaranžoval dva jiná národní mužstva).

Všechno co a o tolik víc může být viděný na světě třídní fotbal (také známá jako Itálie 90).

Ale pojďme vzít tento krok za krokem.

První od tebe potřebovat aby provozoval hru a někteří lidé budou rád, že slyšet to je WinXP kompatibilní. Já bych stále bych navrhoval vy zkusíte hraní toho v DOSBOX ačkoli.

Pak hra bude ptát se vás (vždycky) o vstupní jednotce (vy můžete použít dvě ovládací páky - jeden pro každou hráče), grafiku (já silně navrhuji VGA mód) a zvukové volby. A nyní otvírací titul zdá se. Jako já jsem říkal, budete muset projít tímto vždycky ( nastaveními nejsou ušetření).

Další mimo vy můžete předefinujete klíče (jestli vy používáte klávesnici). To je dobré jak oba vy a další hráč dostane se do rozhodnout se který klíče k užívat kvůli tomu, co. Bohužel toto nastavení také ne- zůstává ušetřený až do dalšího času, tak budete muset definovat klíče pokaždé když vy hrajete hru.

A nyní vy nakonec se dostanete do hrát!

Vy můžete mít jedno hráče utkání proti počítači, dva hráč utkání proti přítelinebo jde do SVĚTOVÉHO POHÁRU!

Bez ohledu která hra, kterou vy vyberete si vy dostanete se do vybrat pozice vašich hráčů. Vy dostanete seznam hráčů kteří opravdu dělali hru v roce 1990 světovém poháru, a vy dostanete se do vybrat si pozici budou hrát dívat se na dopisy před jejich jmenným G = cílovým hlídačem, D = obranou, ...). A nyní vy dostanete se do hrát.

Utkání může trvat rozmanitý časový interval (vy dostanete se do nastavit to). Vy budete jen dostat shora dolů pohled na stranu pole s míčem. Hráč značený šípem je ten, který vy dostat se do přímého řízení. Tam je posuvná volba spuštění ( dostat míč od oponenta), průchodu a výstřel (jestli vy máte míč). Není všechno tolik vy můžete dělat a řízení pomocí počítače další hráči (ti, kteří nejsou značení šípem).

A právě teď pro otázku. Vy jste dostali se do vybrat hráče. Dělá to přemýšlet o hře?

To dělá bodu. Všichni hráči bude stejná barva, tak neočekává Francka Rijkaard vypadat žádný jiný pak Marco Van Basten. Ještě jejich vlastnosti budou odrážet v rychlosti s nebo bez míče, klid s který míč je vzaté pryč a fauly udělaný a nejvíce ze všech kvality cílových přehlídek hlídače. Vy zřídka dokonce dostanete se do ovládat bezbrankový, kromě v střílejících trestech.

Vy uvidíte kdo je na plese ačkoli (tam bude jméno na spodu obrazovky.

Jako já jsem zmínil se o předtím, než já mám rád tuto hru, tak já mohu být mírně šikmý. Hra je dost jednoduchý, ještě to nabízí něco více pak jen běhu kolem za míčem. To stále postrádá nějaké věci (jako být schopen měnit hráče, já jsem nikdy neviděl rozhodčí v hře, hráči jsou všechno na jedno kopyto, a tak nejste - li čtení spodní části obrazovky nemůžeš říkat je oddělený...). Ještě to je veselá zábava a snadný aby zvládla. To následuje také některým rozšíří skutečný turnaj 1990, ale jestli vy účastníte se toho, vy můžete změnit situaci úplně a zabránit Brazílii aby vzala titul. Jen pamatovat si, čím horší tým, horší budou vykonávat, lepší týmy jsou obvykle rychlejší a ovládat míč snadnější.

Ale hra ne vám nedovolí vidět celé pole, povolení jsou většinou udělaná slepě a to není tak snadný aby skórovalo jak nějaký chlapi mohou představit si ó!, a to je těžké nakopnout míč v cíli příliš). Tak tam jsou špatné strany k tomu také.


Rok vydaní: 1990

Vydali: Tiertex Ltd.

Obrazek:








nejde_stahnout Nejde stáhnout?  nejde_stahnout Nejde vám spustit hra?


Přidal Angelo