Panza Kick Boxing
Panza Kick Boxing - náhled

Zřejmě, Panza kopový Boxing je viděný jak jeden z nejlepších bojujících her pro Amigaa. Toto hra je dobrá konverze pro PC platforma.

...

Ultima IV - Quest of the Avatar Recenze

Recenze | Screeny


Ultimy IV: Pátrání po avatarovi byl bod v který já jsem skočil na Ultimu vlak. Pro ty z vás kdo je donucovací jako I jsem a musím začnu něco na začátku ale nechce trpět skrz nudnou hru zkušenost, odhodlat se. Ultima IV je dobrý úvod do světa Ultimy. To není že první tři hry v Ultimě sériích nejsou mající cenu jejich zatímco; to je právě to to je trochu obtížný, v tomto dni a věku, trpět skrz technická omezení která obklopila vývoj těch her.

Zeměpis změnil, ale Ultima IV koná se ve stejném herním světě jak první tři Ultimas, a sdílí některý ze stejných znaků. Ultima IV začíná nový příběh, nicméně. První tři hry v sériích se konají ve věku temnoty. Ultima IV začíná věk osvícení. V hrách až do tohoto bodu, Británie byla ohrožená zlými entitami které předložily viditelné, hmatatelné, a povolený k odstřelu nepřítel. V Ultimě IV, Británie je ohrožen něco, co by mělo vyžadovat moc rozdílné přístup než kouzlo, zbraně, a obrněné jednotky nezbytný v prvních třech hrách. Nepřítel nyní je netečnost, bezpráví, pýcha, a další takové neřesti které mohou postihnout společnost která vzala ten blahobyt pro udělený. Nechejte to do Lorda Britisha rozpoznal problém a přijít s řešením. Ale samozřejmě, lidi potřebují duchovního vůdce aby ukázal je cestu. Ne způsoby bitvy a obrany, ale způsoby ctnosti. Spravedlnost, oběť, poctivost, pocta, srdnatost, pokora, soucit, a duchovno jsou zbraně aby byly užívané pro vést válku proti těm, které zamořuje lidi Británie nyní. Toto jsou ctnosti které musí být cvičený a vyučované aby mohly chránit Británii.

Jak vy pravděpodobně jste hádali, Ultima IV není váš typický RPG. Neporozumějte; tam bojovat. Výzva je v protože věděla kdy bojovat. Tam bude bohatství. Výzva je v rozhodnutí co s tím udělat. Tam bude znaková interakce. Trik je aby identifikoval ty v nouzi tolik jak ti, kdo představují hrozbu. Vy dostanete myšlenku. Zkrátka, musíte být vedoucí síla dobroty aby vedla lidi ve vyvíjení druhu utopické společnosti že Lord British má na mysli pro jeho lidi. Váš cíl je aby stal se avatarem, pán dobroty a všestranného hodného chlapce.Aby mohl dosáhnout ' Avatarhood, musíte praktikovat ctnosti a přemýšlet v svatyních každého z ctností. To je svatyně která bude se rozhodne kdy vaše karma v každé ctnosti dosáhla dostatečné úrovně pro Avatarhood. Vaše akce v hře rozhodne váš osud. Kdy vy zobrazíte vhodné osobní vlastnosti, vaše karma zvýší. Kdy vy klopýtnete, vaše karma se snižuje.

Mechanismy Ultimy IV jsou trochu surové dnešními standardy. Jestli vy očekáváte pastvu pro oči, vy budete zklamaní. Kdy vy musíte udělat bojujete s, terén že vy aktuálně jste v bude mít dost co dělat se strategií a zbraně které vy užíváte. Roviny, kopce, hory, a moře, bude všechno prezentovat jedinečné výzvy. Arzenál zbraní je docela obyčejný, ale to je kouzelný systém v hře který je většina veselé zábavy a zajímavá. Ultima IV nastavuje základ pro celé série na způsobu že kouzlo je získaný a užívaný. Vy budete mluvit s mnoha jiných znaků a dokonce dobrodružství s část z nich. Každý znak v straně bude jistého cechu nebo obchodu, každý s jeho vlastní charakteristikou se pokud týče jejich schopností v bitvě, kouzle, tajnosti, a tak dále Tam je osm zkušenosti úrovně které vyhrály od Lorda Britisha kdy straník získal dostatečné zkušenost body. Každá úroveň vyžaduje dvakrát tolik zkušenosti aby dosáhla jak ten, která předchází to. Ověřte si, zda vy navštívíte Lorda Britisha často na začátku hry abyste jste odměnění okamžitě.

Největší stinná stránka pro hra je že to může se stát nudný kvůli celému pomalému cestování které musí konat se a opakovanou povahu bitev. Toto problém je adresovaný v dalších dvou Ultimě hrách, ale v tomto budete muset mít strpení. Třebaže to může vléct se v době, celková Ultima IV je veselá zábava a myšlená-provokující hra která by měla být zkušená každým člověkem nejméně jednou.

Jak si všimnete kdy vy hrajete, všechno v Ultimě sériích se stane v osminách. Nezeptejte se mě proč. Tam je osm ctnosti. Vaše strana může zavolat k sobě k osmi lidem. Tam je osm kruhy kouzla. Tam je osm zkušenosti úrovně , že znak může dosáhnout.

To běží pokuta v DOS nebo DOSBOX. Možná budete muset redukovat vaše cykly v DOSBOX poněkud.

Část Ultimy sérií


Rok vydaní: 1985

Vydali: ORIGIN Systems, Inc.

Obrazek:








nejde_stahnout Nejde stáhnout?  nejde_stahnout Nejde vám spustit hra?


Přidal Angelo