Power Drift
Power Drift - náhled

V roce 1990, SEGA vyvinulo DOS konverzi závodění hry nazvané výkonový proud. Rok předtím, tato hra byla uvolněná na strojích arkády a mno

...

Abandoned Places - A Time for Heroes Recenze

Recenze | Screeny


Twelve odvážní hrdinové jsou uvěznění v kameni a pohřbený hluboký pod chrámem Nebeského světla, připravený být nazývaný dále kdy země Kalynthia potřebuje je nejvíce. S jejich existencí téměř zapomenutý a jejich umístění prohrálo po několik let, přišel čas nazývat je dále bitvě znovu a bránit zemi Kalynthia proti zlý Bronakh.

Třebaže všechny dvanáct zůstane nedotčený, průvodcové Kalynthia jen má moc aby vyzvala čtyři z jejich kamene dřímoty - dvou válečníků, mág a kněz. Komu si vyberete?

Opuštěný Places dává hráč v kontrole nad čtyřmi hrdiny, každý s jejich vlastními silami, slabými stránkami, a jedinečné sady schopností. Všechny znaky mají jejich vlastní inventář, kde oni mohou pojmou položky, nosit tretky, a skladové objekty. Oni také mají malý portrét který mění v závislosti na jejich zdraví a situaci. Jak hra začíná, vy najdete sebe jste prohráli v hlubinách útrob chrámu, s velmi málo se kterým bránit vaši stranu. Nováčci najdou tento úvod moc klamavý, zvláště od té doby, co vy byl stále učí se navigovat ovládací prvky, tak nejsou překvapený jestli vícenásobné pokusy jsou požadované, aby prošla tímto první sekvencí.

Ovládání a posunující váš strana je udělaná skrz malé 3D okno, kde vy máte první- perspektivu osoby toho, co vaše strana vidí. Třebaže to je poněkud základní graficky, to je základní vy použijete to, aby držel bystrý odhad na vašich okolích aby neminout skryté nástěnné knoflíky a hromady zlata. Překvapivě, třebaže grafika není cokoli zvláštní, opuštěný Places platí hodně pozornost detailu a hráč najde hojnost položek a objektů rozptýlených kolem herního světa.

Boj je přítomen v reálném čase s "chladným-spodní" systém na každém z vašich zbraní a kouzla. Frustratingly, protože každá zbraň potřebuje být odkliknutý být užívaný, vy najdete sebe soustředící se hodně váš čas na kliknutí každé malé položce pro to úspěšně být užívané, spíše než sledující boje po ruce.

Kdy vy daříte se šplhat z hloubi chrám, opuštěný Places opravdu začíná zářit. Hra otvírá, dávání hráče ohromný smysl svobody se sidequests odbočuje od hlavního vyprávění a moc zkoumání dostupného v nastavení. Cestování je zobrazený z ptačí-oční pohledu perspektivy, která je závan čerstvého vzduchu z někdy hranaté první- perspektivy osoby, a rozsáhlá prostředí počítají s rozmanitou zkušeností.

Být přístav z Amigaa, opuštěný Places dělá má své technické stinné stránky. Tam je jen úvodní hudba, která je zrnitá a nekvalitní, a po , že hra padá tichý. Hráči použití myši někdy narazí na zpoždění a neregistrovaný kliknutí která mohou se stát k zlosti v bojových situacích. Hra také má tendenci úbočí, které znovu je kvůli posranému přístavu.

Dohromady, opuštěný Places je moc zahrnující hru, dovolující hráče ohromný stupeň volnosti a zkoumání. Třebaže titul může se stát poněkud opakovaný s jeho obrovskými-mlátícími a portovacími problémy, hráči najdou hraní zkušenosti bohaté a immersive.


Rok vydaní: 1992

Vydali: ArtGame

Obrazek:








nejde_stahnout Nejde stáhnout?  nejde_stahnout Nejde vám spustit hra?


Přidal Angelo