Detroit
Detroit - náhled

Toto hra je jeden pro vás všechny kdo vůbec kdy snil dělání vaší vlastní sady kol. V Detroitu musíte vyvinout, produkovat a prodat automo

...

Online hry a hrací automaty – jejich popularita stále roste -

Nejpopulárnější jsou přirozeně online hry zdarma

Doba se za posledních pár let výrazně změnila. Naprostá většina lidí tráví více a více svého volného času před obrazovkou stolního počítače místo toho, aby vyrazili do společnosti.  A i když zrovna nesedí doma, stále mají k dispozici své mobilní telefony. Nejvíce času u počítače stráví lidé surfováním na internetu, diskuzemi na sociálních sítích a pak samozřejmě také hraním online her. Jak je možné, že jsou online hry a hrací automaty zdarma tak populární? Asi nejdůležitějším faktorem je jejich okamžitá dostupnost. Hráči stačí kliknout a otevřít nějakou z webových stránek, zaregistrovat se a pustit se do hry. Pro hraní není potřeba nic speciálního – stačí být připojen k internetu.

Část odpovědi pak také nabízí i kouzelné slovíčko zdarma. Naprostá většina her a hracích automatů na internetu je minimálně v jejich základní verzi k dispozici hráčům zcela bezplatně. Samozřejmě záleží jakou hru nebo online automat si vyberete. Pokud dáte přednost jednoduché střílečce, vaše platební karta zůstane v bezpečí v peněžence. Pokud jste příznivci komplexních online multiplayer strategií nebo akčních her, pravděpodobně budete muset něco málo zaplatit.

Střílečky, logické hry ale také lechtivý strip poker

Na internetu existují doslova desítky tisíc herních serverů, které nabízejí neuvěřitelné množství různých her všeho druhu. Na své si přijde opravdu každý.  Některé hry a herní automaty jsou velmi jednoduché a slouží čistě na ukrácení chvíle volného času a za pár minut přestanou bavit. Ale můžete si zahrát i poměrně komplexní strategické hry, okolo kterých se rozvinuli hráčské komunity čítající i statisíce hráčů, kteří u dané hry tráví desítky hodin měsíčně. Zahrát si můžete i různé logické hry, které rozvíjejí postřeh a schopnosti logicky uvažovat. Mezi ně patří samozřejmě šachy, ale také třeba další hry s prvkem náhody a logického uvažování, jako je třeba online poker, který samozřejmě můžete vyzkoušet v mnoha variantách – milovníci lehké erotiky si mohou vybrat některou z desítek verzí strip pokeru na internetu a užít si drobného vzrušení při snaze zbavit u pokerového stolu protihráčku jejího oděvu.

Pozor na hazardní hry

Mezi rizikové prvky hraní online her na internetu nepatří jen potenciální závislost na hraní, která může působit nesmírně destruktivně na běžný život nejen dětí, ale i dospělých. Nezanedbatelným rizikem je také to, že hráče mohou na internetu zaujmout hazardní hry v online casinu. Výherní automaty v kasinu na internetu vypadají na pohled velice lákavě a zábavně, což je samozřejmě účelem. I tyto automaty si můžete zahrát zdarma jen tak pro zábavu, což je v naprostém pořádku. Ale ve chvíli, kdy vložíte do casina finanční prostředky a pustíte se do hry o skutečné peníze, je třeba být mimořádně opatrný, aby se koníček nezvrhnul v nebezpečný návykový hazard.