Brány Skeldalu
Brány Skeldalu - náhled

Brány Skeldalu je česká počítačová hra žánru RPG, kterou v roce 1998 vytvořil Jindřich Rohlík. Hra kombinuje 2D a 3D grafiku. Hra nemá sice

...

Jak usetrit pri nákupu herního pocítace -

Jak usetrit pri nákupu herního pocítace

Parametry pro výber herního pocítace jsou jednoznacne specifické. Pro tyto sestavy jsou jiná kritéria, nez pri porizování klasického pocítace pro kancelár nebo do domácnosti. Zkusení parmeni a hráci uz ví své.

Herní pocítac je proste samostatná kapitola. Jelikoz hry procházejí stále dalsí a dalsí inovací, pocítace a jejich výkon obcas rychleji stárnou.

Procesor

Pro výkon sestavy je nutný ctyr, nebo sesti jádrový procesor, hráci mohou volit mezi variantou Intel nebo AMD.

Pamet

Operacní pamet je dulezitým faktorem herního pocítace, zacínat by mela na 8 GB a výse. Nedoporucuje se obsadit plne pametové sloty, rezervy pro dalsí rozsírení jiste prijdou vhod.

Grafika

Grafickou kartu volte dle nárocnosti herních pocítacu, pamet grafické karty zacíná ideálne na 4 GB a výse. Tento malý komponent je srdcem herního pocítace, nesetrete a investujte do kvalitní karty. Pozitek ze hry bude tím hodnotnejsí.

Velikost úloziste

Herní pocítac by mel disponovat co nejvetsím a nejrychlejsím diskem. Stolní pocítac hrave zvládne kombinaci SSD disku s HDD. S SSD hrave ulozíte a nahrajete nové herní lokace.

Výhody herního pocítace:

  • hrave pripojíte více monitoru pro skvelou podívanou a zázitek ze hry,
  • poskytuje vysoký výkon,
  • snadný upgrade komponentu.

To byl jen velmi strucný prehled parametru herního pocítace. Nyní se dostáváme ke stránce financní. Nadupané herní pocítace nejsou levnou zálezitostí. Jak snadno usetrit pri nákupu této "herní nezbytnosti"?

Neplatte výrobcum horentní ceny za to, ze designovka práve vypadla z výrobní linky a voní novotou. Je tu i lepsí nápad na úsporu Vasí kapsy.

Repasované herní pocítace

Skvelou volbou je nákup spolehlivého pouzitého pocítace, zároven máte jistotu záruky. Repasovaný herní pocítac je techniky precizne testován, vycisten a pripraven pro dalsí pouzití. Prípadné poskozené díly jsou nahrazeny novými.

Záruka na takový výrobek je 12 mesícu. Je to velice výhodná koupe, muzete usetrit v nekterých prípadech az 70 % z puvodní ceny.

Doprejte si tedy luxus v podobe zlevneného kousku v perfektním technickém stavu. Herní pocítacová sestava ceká na Vase dalsí herní výzvy.

Urcite nebude na skodu vyzkouset casem i spotrebiteli proverené znacky:

  • Dell - herní stolní pocítac skvelé znacky nabízí nadcasový a propracovaný design, optimální chlazení, precizní grafiku.
  • HP - dle recenzí velmi oblíbený a nadupaný pocítac, sesti jádrový procesor, skvelá operacní pamet, perfektní výkon, tichý chod.
  • Lenovo - vsestranný pocítac, elegantní design, zarucuje energetickou úsporu, snadno ovladatelný.

Ve zkratce jde vlastne o jedinecnou moznost, jak za zlomek ceny dostat "témer" nový pocítac. Usetríte svou kapsu a budete mít i lepsí pocit ze hry. I skvelé designovky muzete mít u sebe doma, tak jako ostatní nadsení hráci. Odborne repasovaný pocítac Vám bude slouzit jeste mnoho let a "obehrajete" mnoho souperu.

Autor: Prodejce repasované výpocetní techniky inComputer.cz