Where in the World is Carmen Sandiego Deluxe
Where in the World is Carmen Sandiego Deluxe - náhled

Unavený z otázek zeměpisu banálního stíhání? Dívající se pro něco je ve skutečnosti výzva? Pak tato hra plácá rukavici přímou ve vaší tvá

...

Where in the USA is Carmen Sandiego Recenze

Recenze | Screeny


Brůvøderbund přinést nám několik her vysoké kvality (jako je strouha běžec, Karateka, Prince Persie, Stunts), ale myslím si jejich nejúspěšnější série je bez pochyby kde v ___ je Carmen Sandiego?

Potom co vy jste honili Carmen dolů v Evropě a zamčený nahoru jí, ona unikla a je nyní na volné noze v USA.

Toto hra již uvádí VGA grafiku, s animovaný V.I.L.E. stoupenci, ale zvuky jsou ještě docela tupé. Vy můžete použít myš aby ovládala hrunebo přilepit do klávesnice. Ve skutečnosti toto není originální hra, ale zdokonalená verze. Vy vidíte Carmen Sandiego hry byly tak populární, že zvětšily a potom luxusní verze byly uvolněné později (a oni byly všichni přepracují originálních her kde na světě, v Evropě, v USA...).

Tentokrát vy projedete všemi 50 stavy USA, zkoušející zachytit gang Carmen Sandiego a nakonec jí také. Znovu vy potřebujete aby našli klíč k další umístění viníka který ukradl cenný kus z města a vy potřebujete aby našli identitu tohoto viníka aby dostal zatykač pro zatčení.

Musím připouštět já znám mnohem méně o USA stejně jako já o Evropě, tak já užíval Google pro nějaké odkazy a já musím připouštět je tam několik věcí já jsem dověděl se. Ještě já jsem našel nějaké nepřesnosti také. Já mám na mysli, vy opravdu očekáváte mě věřit tomu v obydleném městě, které vy dostanete se do vidět myš stojící v kaši bez jakéhokoliv budovy v místě? Také to je poněkud znervózňující aby četl , že podezřelá osoba jde do osiky pro lyžování, ale vy jste vzatí v centru Denveru místo toho (s lyžařskými svahy tam namísto města). Rozumím že to by bylo příliš mnoho pokrýt každé město a , že cestování jsou proto omezená na státní hlavní města, ale proč oni museli psát nápovědy které bod dalším místům? Já mám na mysli vše co potřebuje je lokalizovat stav / stát záchytné bod body k a jít do jeho kapitálu, tak proč ne bod v hlavním městě přímo (nebo ve skutečnosti přidat nějaká další města každému stavu / státu)?

V každém případě, to je pevná edutainment hra a hra většina podobný kde na světě je Carmen Sandiego (hra a grafický moudrý). Jako obyčejně já jsem opravdu miloval animované darebáky a jejich smutný výrazy zatímco oni byli táhnutí mimo vězení.Část Carmen Sandiego sérií


Rok vydaní: 1992

Vydali: Br?¸derbund Software, Inc.

Obrazek:








nejde_stahnout Nejde stáhnout?  nejde_stahnout Nejde vám spustit hra?


Přidal Angelo