Ween - The Prophecy
Ween - The Prophecy - náhled

Představte si toto: Vy hrajete Mysta. Náhle, všechny hádanky nejsou tak nudně tuhý více. Grafika se dívá daleko víc kresby, s realistický

...

Veil of Darkness Recenze

Recenze | Screeny


Já pamatuji si vidění této hry v mém příteli dávno, a já pamatuji si jak žárlivý já jsem byl o něm. Hra je vynikající když přijde na hru, nastavení, cítí, návykový, grafika... vy jmenujete to, závoj temnoty skóruje vysoké body!

Vy hrajete pilota který chytil nechtěnou pozornost upíra hluboko v transylvánských horách. Díky jeho málo netopýrů, on může havarovat vaše letadlo v údolí zahaleném mlhou. Jak vy pomalu nabudete vědomí, vy najdete sebe ve městě které času zapomenul. Zdá se čas zastavil se poslední 100 let. Folklor a mýty jsou velký podíl v tomto společenství, a já nejsem jen hovořící o konverzacích a pověře. Vlkodlaci, Vampires.... oni jsou všichni příliš skutečný, a brzo oni jsou dohánějící vás.

Hra cítí alot měla rád Ecstatica mnoha způsoby. Oba mají mystický, gotický pocit jim. Vlkodlaci jsou něco, co vy se setkáte s nejste - li pečliví. A poslední, vy máte loooong cestu, kam jít předtím než vy nakonec může sedět v jídelním stolu se zlý panský samotném.

Jako já jsem uvedl nahoře, hra je perfektní v téměř každém aspektu. Jestli já bych měl podotknout můj prst v cokoli, to by byl úvod hudba. To může dostat poněkud repetative, ale toto ONLY jde pro úvod. In - game hudba je (vy jste hádali to) úžasné.

Ovládací prvky mohou vzít nějaké dostávání použité k tomu, aby, ale ne zoufat si. Vy můžete přejít kolem použití cursorkeys, numpad nebo myš. Útoky jsou udělané kliknutím na jeden ze dvou ručních ikon na spodu obrazovky. Totéž platí o použití položek jako je páčidlo.

Dohromady ohromné hry pro dlouhou tmavý winternights. Pokud se vám líbí Ecstatica, bude se Vám líbit tento také. Dva palce nahoru!


Rok vydaní: 1993

Vydali: Event Horizon Software, Inc.

Obrazek:








nejde_stahnout Nejde stáhnout?  nejde_stahnout Nejde vám spustit hra?


Přidal Angelo