Tajemství Oslího ostrova
Tajemství Oslího ostrova  - náhled

Zajímá Vás, která česká hra se objevila v České Republice na pultech herních prodejen jako první? Bylo to v červnu roku 1994 a jednalo se o

...

Trugg Recenze

Recenze | Screeny


Trugg je Dash - type hra balvanu kde vy hrajete robota (Trugg). Musíte sbírat všechny poklady na každé úrovni, ujistí se, že žádný oni ani vy jste zničení. Pak, musíte dosáhnout dveří. Vy užíváte kurzorovou klávesy/ovládací páku aby pohybovala se kolem nebo operovat vypínače.

Nějaká náměstí jsou jedlá. Jídelní je může vyčistit cesty pro objekty, které jinak je zablokován náměstími. Poklady jsou požadované pro dokončení úrovně, jak dveře jen otevřou kdy vy sesbíral je všechny. Zbraně jsou schopné ničení většiny objektů, a jako forcefields, může být vypnutý. Výtahy nesou věci nahoru a dolů, jednosměrné šípy jsou sebevysvětlující, a zdi mohou blokovat vy dovnitř nebo ven. Strážcové obcházejí úrovně (lepení vlevo), a jestli oni dotýkají se vás, vy zemřete.

Hra je rozčleněný na jiné zóny, které vy můžete vytvořit nebo editovat. Každá zóna obsahuje nějaké úrovně, typicky 20 z nich. Zóny jsou uložené v .LVL, .PLOUTEV, .MAP a .NME soubory, které mohou být kopírované a distribuované.

Vy můžete hrát nějakou /každou /žádnou úroveň vy chcete v rovném editoru, ale jak normální verze dovoluje vám projít dveřmi aby vyhrály, vy nemůžete nikdy řádně vyhrát v rovném editoru; vy budete jíst dveře místo toho. Tvůrci této hry (Digital dílny) udělala 7 zóny, s 117 úrovněmi úhrnem. Byl tam další zóny udělaný že já jsem nebyl schopný najít.

Tam jsou nějaké závady v hře, včetně ten, která dovoluje Trugg jíst strážce, vytvořit dveře, a zmizet, ale já budu nechat to vám vypracovat jak navodit toto.

Já hodnotím tuto hru 8/10, jak to je návykové, tvůrčí, a má ohromný potenciál jak sdílitelná hra; také, protože já nemám hrané mnoho DOS her, tak I opravdu nemít cokoli srovnávat to .


Rok vydaní: 1995

Vydali: Digital Workshop

Obrazek:








nejde_stahnout Nejde stáhnout?  nejde_stahnout Nejde vám spustit hra?


Přidal Angelo