Commander Keen 2: The Earth explodes
Commander Keen 2: The Earth explodes - náhled

Druhý díl série Commander Keen vyšel paralelně s prvním, což znamená, že nedošlo k žádným koncepčním změnám.

...

Montezumas Revenge Recenze

Recenze | Screeny


Příběh

Vy jak panama Joe, samo - prohlášený odvážlivec, viděly příhodnější časy. Vy vezmete to na sebe vstoupit do komor Montezumaa hledání poklad, a on hledá pomstu předtím než vy dokonce dostanete cokoli! Budete nakonec udělat to do legendární Treasure komory? Čas ukáže, a vaše schopnost se vyhýbá Montezumovým padouchům.

Herní

Montezumova pomsta může být hrané použití klávesnicenebo ovládací páky. A klíčová konfigurační volba je k dispozici. Co i opravdu jsem těšil se z o to byl skok zanechal, skokové právo, a vyskočí schopnost. S pečlivou přesností vy budete vděčný vědět přesně jak daleko vy můžete skočit bez toho, muset dostat letmý start.

Téměř jako hra hádanky, vy musíte dívat se na úroveň a vyřešit co dělat. Lana, padání bachorků, požárních jam, dopravní pásy a dokonce lasery budou prosit zastavit vás z dostávání kde vy máte v plánu jít, tak dáváte si pozor!

Co nastaví tento hru kromě dalších klasických platforem je že tam jsou nástroje které může být použitý skrz hru (panamu Joea může jen nést 5 najednou promiňte). Torches se rozsvítí obrazovku, zamkne na klíč otevřené dveře, amulety aby dělaly vás nepřemožitelný, a dokonce meč aby bodal do věcí ležely očekávající někoho, kdo vezme je. Jeho dobrý věc Montezuma neuklízí po samotný.

Grafika

grafika jsou omezená v barvách, ale jeho ne tak moc špatná. Přinejmenším oni mají správné barvy aby upravily téma z větší části. Já bych očekával, že vidět mnoho červený a pomeranče při stravování s Montezumovou postýlkou.

Jsem byl zklamaný v animaci hry (moc omezených) malých věcí jako animovaný oheň by měl udělat hru trochu víc excitaci. Nicméně, válející lebky udělaly nahoru pro to.

Hudební a zvukové efekty

tam není žádný hudba (to je pravděpodobně dobrá věc), a zvuk se skládá z omezených pípnutí a pitomostí při škubání položkách a to druh věci.

Znaky

vedle objekty jako řetězy a klesající bachorky, jediný znaky které mažou se s vámi jste pavouci, lebky (kymácení který je), a hadi .. všechno doufám, že jste šlápnout je.

Shrnutí

celkově tato hra je pěkná veselá zábava aby hrála. Jestli vy můžete jednat s nedostatkem dobré grafiky (spiderwebs skončit dívající se jako náhodný sajrajt v toto PC přístav).

Vy budete potřebovat DOSBOX hrát tuto hru, žádná otázka. Užívej klávesnici, a buďte si jistý, že nastavit vaše vlastní klíčové konfigurace. Bohužel to není-zachranitelný, ale to jen vezme minutu aby nastavilo. Ujistěte se, že pamatuje si, že F5 vezme vás zpět do menu.

DosBox - běží Montyův.exe v 300 - 400 CyclesWindows XP - to zhavaruje, bigtime.


Rok vydaní: 1984

Vydali: BCI Software

Obrazek:








nejde_stahnout Nejde stáhnout?  nejde_stahnout Nejde vám spustit hra?


Přidal Angelo