Adventure in Serenia
Adventure in Serenia - náhled

Adventure je Serenia (jak PC verze je nazývaná) nebo jak to je jinak zná Wizard a princezna byla udělaná v roce 1980, ale nebyly publikov

...

Mixed-Up Mother Goose Recenze

Recenze | Screeny


Smíchaný Mother husa

Humpty Dumpty seděl na zdi,Humpty Dumpty měl ohromný pád,on žádal o jeho rouru,on žádal o jeho mísu,A pěkné služky všechno v řadě.

Matka husa smíchané její rým, a ona vyzývá, že vás pomáhat jí postará se o to. Je čas prozkoumat svět dětských říkanek. Ozbrojený s vašimi pyžamy a malý málo rukou, vy vydali se na vaší misi. Nález položky které obyvatelé Mother světa husy ztratilanebo přinášení je k jejich domovům, postupně opraví všechny osmnáct rým.

Toto hra je určen pro děti, které my milujeme a ti, kdo mají ještě dítě v. Ovládací prvky jsou snadné a intuitivní. Všechno vy je užívat kurzorové klávesy. Sbírání něčeho tak snadné, jak jde do toho, a jak vy můžete jen nést jednu věc najednou, nemusíte dělat si starosti s cyklistikou skrz inventář. Pro dodat něco, to je dost, aby šel blízko osoby. Stejný s hovořit s nimi. Kdykoli osoba žádá o něco, jejich slova jsou ve velmi jednoduchém textu stejně jako demonstrovaný v obrazu. Toto dělá hru příslušnou k všem věkům.

Ti, kdo vychutnávají střílejí na velké, slizké cizince s obrovský, futuristický zbraně by měly pravděpodobně zůstat mimo. Ale málo dětí a velký děti jistě budou vychutnávat sladkou jednoduchost hry jak děsivý jak smíchaná Mother husa.


Rok vydaní: 1987

Vydali: Sierra On-Line, Inc.

Obrazek:








nejde_stahnout Nejde stáhnout?  nejde_stahnout Nejde vám spustit hra?


Přidal Angelo