Teenage Mutant Ninja Turtles - The Arcade Gam
Teenage Mutant Ninja Turtles - The Arcade Gam - náhled

Po úspěchu první dospívající nindži monstra Turtles hry uvolnil pro NES, Konami byl rychlý aby produkoval novou hru se zelenými hrdiny. T

...

Magic Pockets Recenze

Recenze | Screeny


V Magic Pockets vy ovládáte malého chlapce který má nekonečně velké kapsy. On může hodit všechny druhy materiálu od nich, a také sbírat cokoli uvnitř.

Tam jsou 4 jiné druhy terénu. Vy začnete v jeskyních, kde nepřátelé nejsou moc nebezpeční ještě, ale potíž zvýší s každou úrovní! Později, kdy vy přijedete do džungle, jezera a hor, to bude, v době, stát se téměř nemožné. Naštěstí, hra uvádí kód, který objeví se potom co vy dokončíte každou úroveň a kterou vy můžete vstoupit kdykoliv v hře stlačením F2 klíčem. Toto dovoluje vám pokračovat v každý rovný plným životům, Vy byste vyčerpáte zásobu jich (vy máte 3).

Materiál který vy hodíte z vašich kapes jste použití pro zaútočení na nepřátele a liší se na každém terénu typu. V jeskyních, vypadá to jako borůvky, zatímco v džungli jeho vlna cukru který taje po krátkém časovém intervalu. Od té doby, co to splyne v sladké vodě, v nějakých místech těch může je použito udělat rostliny vyrůst v stromu. V jezeře jeho kostce ledu, a v horách jeho sněhové kouli.

Jsou různé útočné techniky k vaší dispozici. Standard jeden je házení materiálu z vašich kapes. Vy můžete dělat toto jednoduše stlačením útočným klíčem. Jestli vy tisknete a držet útok-klíč, cílený nepřítel bude zachycen a vy můžete zničit to jednoduchým chůzí přes. To zanechává cukroví nebo hračku vzadu, která přináší vám prémiové body. Vy můžete také plně účtovat vaši pěst, a potom skok přes uvolněný poplatek aby mohl skočit vysoký a rotace. Zatímco vy točíte se, vy můžete zničit nějakého /každého /žádného nepřítele okamžitě dotykem to.

Tam jsou také nějaké prémiové zbraně které lze nalézt, jako laser helma, která dovoluje vám střílet laserový paprsek ve vašich nepřátelíchnebo ocelové helmě, nesoucí která dovoluje vám zabít nepřítele chůzí nad nimi.

Grafika jsou moc dost, ale zvuk není že působivý, jen omezený na nějaký hit a skokové zvuky. Také hudba je jediná dostupný v úvodu a v hlavním menu, zatímco v hře sám tam je vůbec nic. Kvůli tomuto, já dám hru značku z 4.

Jinak, to je rozhodně veselá zábava a návykový a měl bys zkusit v případě, že vy máte rád Jump'n'Run hry.


Rok vydaní: 1992

Vydali: Bitmap Brothers, The

Obrazek:








nejde_stahnout Nejde stáhnout?  nejde_stahnout Nejde vám spustit hra?


Přidal Angelo